Pilkkikisa 2021 peruutettu


Jo perinteeksi muodostunut Porraslampi pilkki peruutetaan myös tältä keväältä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.  Toivotaan hankalan tilanteen johtavan meneillään olevien rokotusten ansiosta parempaan suuntaan kevään ja kesän aikana ja näin saataisiin viettää mökkikauden päättäjäisiä ” Venetsialaisia ” entiseen tapaan.

Lopuillaan oleva runsasluminen talvi alkaa kohta antamaan periksi ja tulevaa Pääsiäisen aikaa saatetaan viettää jo hyvinkin keväisen lämpimässä säässä, sitä ainakin toivotaan.  Kevään merkkejä on jo muutenkin ilmassa, sillä ensimmäinen joutsen on ilmoitellut tulostaan äänimerkein.  Talviajan pohjapadolla ja sen läheisyydessä on oleillut kottaraisen kokoinen ” Koskikara ” joka on aika vieras laji jo tutuksi tulleen Harmaahaikaran tavoin.

Hyvää ja lämmintä kesän odotusta kaikille !