Porraslampi pilkki 16.03.2019


Hiihtolomaviikon sää on alkanut lämpimissä olosuhteissa lumen sulaessa päivä päivältä. Kevään merkeistä huolimatta on vankka usko siihen, että Porraslampi pilkki lauantaina 16.03.2019 klo 10.30 alkaen saadaan viedyksi läpi talvisissa olosuhteissa. Kokoonnutaan jo viidennentoista kerran tähän vapaamuotoiseen tapahtumaan Hirvelän kesäasunnon rantamaisemiin lammen länsipuolella. Tarjoilu sisältyy 5 euron osallistumismaksuun, joka samalla oikeuttaa perinteisen Esla potkukelkan arvontaan. Palkintojen lisäksi myös muuta arvontaa. Pilkki on suunnattu huvilan- ja rannanomistajille mutta myös muut lammen ystävät ovat tervetulleita tähän kevättalven tapahtumaan. Toivotaan auringon näyttäytyvän ja ehkä tutut Joutsenetkin ovat katsastamassa kotikontujaan samaan aikaan. Tervetuloa joukolla pilkkimään.